Virtuaalihotelli

Vieraista iloa arkeen

Vaihtelua arkeen, vähän tuloa ja paljon iloa. Kotipaikkansa näkee uusin silmin, kun esittelee sitä vieraalle.  Perinteinen vieraanvaraisuus on tulossa takaisin uusien nimien alla. On sohvasurffausta ja virtuaalihotellia ja kotivuokrausta, mutta taustaidea on sama:
majoitetaan vieras saunakammariin, lasten lähdettyä tyhjäksi jääneeseen yläkertaan tai huoneeseen tai vierashuoneeseen yöksi tai pariksi.

Varhain luopioislaiset keksivät kesätienestien lähteen. Talon väen muuttaessa aittoihin kesäksi ylimääräiset huoneet vuokrattiin kaupunkilaisille kesävieraille, jotka nauttivat Kukkian kesästä retkeillen ja järvellä liikkuen ja osallistuen tilojen töihin. Monista vakituisista vieraista tuli pitkäaikaisia mökkiläissukuja Kukkian rannoille.  Kenties näihin vähän erilaisiin kaupunkilaisiin vieraisiin tottuminen teki luopioislaisista suvaitsevaisevaisia ja avoimia sekä kotiseutuaan piirun verran enemmän arvostavia. Asuttiinhan sentään paikassa, mihin muut tulivat lomalle nauttiakseen.

Nyt majoituskulttuuri tekee paluun. Liity uuden sukupolven kotimajoittajaksi!

Miten virtuaalihotelli toimii

Virtuaalihotelli on luottamuksellinen ja turvallinen, julkisuudelta suojassa oleva yhteisö. Vuokrattavia kohteita ei ilmoitella tai esitellä julkisesti. Kun majoitustarve ilmenee, esim. jonkin tapahtuman yhteydessä, niin otamme sinuun yhteyttä ja kysymme mahdollisuutta majoitukseen. 

Olisiko sinulla sellainen huone, pihahuone, talo tai mökki, jonne voisit silloin tällöin majoittaa henkilöitä ?
Ota yhteyttä Kirsi Oesch, puh 040 361 5998 tai Seppo Kääriäinen, puh 0400-513664.