Jäsenedut ja linkit 

Luopioisten Yrittäjien jäsen! 


Saat alennuksia ja etuja näistä yrityksistä esittämällä ennen maksua Yrittäjien voimassa olevan 2023 jäsenkortin. Alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Jäsenetu on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Jos kuulut Luopioisten yrittäjiin ja haluat tarjota oman yrityksesi jäsenetua, ole yhteydessä luopioisten@yrittajat.fi.

Anssin kauppa
-5% alennus ostoksista (ei koske tupakka-, alkoholi- ja Veikkauksen tuotteita)
Miemolantie 8, Aitoo
anssinkauppa.fi

Auto- ja vaihteistokorjaamo Kolari-Special
-10% työtunnista
Puutikkalantie 40, Luopioinen
kolari-special.fi

K-Market Järvikansa
-5% alennus ostoksista (ei koske tupakka-, alkoholi- ja Veikkauksen tuotteita)
Keskitie, Luopioinen 
k-ruoka.fi/kauppa/k-market-jarvikansa

Ravintola Liekki
- lounaskupongit 1 euron alennuksella kassalta, min. 10 kpl
Keskitie 14, Luopioinen
ravintolaliekki.fi

Luopioisten Yrittäjät ry:n jäsenenä nautit automaattisesti myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäseneduista.


Hankintaneuvonta 

Suomen Yrittäjät tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa koko maassa. Tavoitteena on:
- neuvoa hankintayksiköitä hankintojen laadinnassa, jotta pk-yrityksillä olisi mahdollisuus tarjota palveluaan tai tuotettaan julkiselle toimijalle
- aktivoida pk-yritykset jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin
- kehittää hankintayksiköiden ja tarjoajien välistä vuoropuhelua

Voit lähettää kilpailutukseen liittyvän materiaalin sähköpostilla (esimerkiksi linkki tarjouspyyntöön), jotta hankintaneuvoja voi tutustua asiakirjoihin jo etukäteen. Voit lähettää myös kysymyksiä, joihin toivot sparrausta.

Pirkanmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Ulla Tirronen, ulla.tirronen@yrittajat.fi, puh. 050 344 0805.

Pälkäneen elinkeinopalvelut 

Pälkäneen kunnan elinkeinopalveluiden alla toimivat kunnan elinkeinoelämän sekä matkailun kehittäminen.

Elinkeinopalvelut tarjoaa muun muassa neuvonta- ja kehittämispalveluita alkaville ja toimiville yrityksille, toimitiloja ja tontteja yritysten käyttöön sekä kokoaa yhteistyöverkostoja.

Elinvoimajohtaja
Sirkku Mäkelä
p.050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi


Yrittäjän lakineuvonta

Huolia ja murheita? Yrittäjien jäsenenä et jää yksin pohdintojesi kanssa, sillä lähes sata asiantuntijaamme on apunasi vain puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta, reklamaatioista, harhaanjohtavasta markkinoinnista, tietosuojasta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme ammattitaidolla.

Lakineuvonnan asiantuntijamme vastaavat soittoihin arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222. Kerrothan jäsennumerosi soittaessasi neuvontapalveluun. 


Yrittäjän tukipalvelu

Yrittäjän tukipalvelu antaa yrittäjälle henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin ja yrittäjän henkiseen jaksamiseen liittyvissä asioissa. Palvelu on tarkoitettu jäsenillemme, ja sen tarjoavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit.

Tukipalvelu päivystää arkipäivisin kello 9 - 16 numerossa 03 251 6513.

Mukaan haluavalle yrittäjälle annetaan oma tukihenkilö. Yrityskummien rivessä koulutuksen tätä tehtävää varten on toistaiseksi saanut 15 kummia.TE-yrityspalvelut

Voit jättää yhteydenottopyynnön ja te-palvelut ovat sinuun yhteydessä. Yrityksille suunnattujen palveluiden, kuten yritystoiminnan tai henkilöstön kehittämisen ja muutosturvapalveluiden kysymyksissä voit tarvittaessa lähestyä suoraan myös aihepiirin asiantuntijaa.

Puhelinpalvelu työnantaja- ja yritysasiakkaille Pirkanmaalla
arkisin klo 9–16.15, puh. 0295 045 503.

TE-yrityspalvelut Pirkanmaa

TE-yrityspalvelut Linkedin
 

TUHTI KASVUN EVÄÄT -OPAS yksinyrittäjille

Pirkanmaalla toimii yli 18.000 yksinyrittäjää ja Pirkanmaan Yrityskummeissa toivotaan, että mahdollisimman moni myös tallentaisi materiaalin tulevaisuuden varalle. Kasvun Eväät -oppaassa tarjoillaan kootusti linkkejä, joista löytää lisää tietoa, kun yrittäjällä on halu kasvattaa liiketoimintaansa. Kiinnostusta on herättänyt erityisesti palkkauksen yhteistyömahdollisuudet.

Oppaan on tuottanut Yksinyrittäjän kasvun ja työllistämisen eväät -hanke yhteistyökumppaneineen ja se on maksutta ladattavissa tästä linkistä: Kasvun Eväät -opas (yrityskummit.net)