Kyynärö - Ämmätsä - Vahdermetsä

Yhteystiedot

Puh.joht Pertti Salminen
Sähköposti:  pertti.o.salminen@gmail.com


Tutustu meilän kyliin !

Kolme pientä kylää kokoava yhdistys, Kyynärö-Ämmätsä-Vahdermetsän Kyläyhdistys ry, perustettiin vuonna 1998. Yhdistyksen tarkoituksena on aktivoida alueen vaki- ja kesäasukkaita sekä muita kiinnostuneita yhdessä olemiseen ja tekemiseen. Yhteisenä kokoontumistilana on entisestä puukoulusta remontoitu Ämmätsän Kylätalo, joka sijaitsee Ämmätsän kylässä n. 17 km Luopioisten kirkonkylästä Padasjoen suuntaan.

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia pieniä ja välillä suurempiakin tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Yhteistyötä tehdään mm. Luopioisten kappeliseurakunnan kanssa.

Rautajärvi - Rautjärvi Maisematie

Ämmätsän kylätalo

Kurjentie 3, 36930 Kyynärö

Ämmätsän Kylätalolla on vietetty monet mukavat kuusenkaristajaiset, yhteislaulutilaisuudet ja hämäränhyssyt - ja uusia ideoita toteutetaan sitä mukaa kun niitä syntyy!

Kyläyhdistyksen Kylätalolla järjestämät tapahtumat ovat kaikille avoimia, ja lisätietoja niistä löytyy paikallislehden lisäksi myös yhdistyksen omilta Facebook-sivuilta.

Kylätaloa myös vuokrataan pieniin kokouksiin ja perhejuhliin. Salissa on tilaa n. 50 hengelle ja kesällä lisätilaa saa sievästä verannasta.

Keittiövarustuksesta löytyy jääkaappi, sähkö- ja puuliesi, leivinuuni, mikro ym. tarpeisto.

Kylätalon alakerta, sis. keittiötilat ja astiat 50 €/pvä

Uimapaikka Kyynäröjärven rannalla.