Tavastia Lakeland ry

Tavastia Lakeland -konseptin ympärille on syntynyt matkailun kehittämisyhdistys, jonka tavoitteena on saada tälle hienolle järviseudulle tunnettuutta, etenkin kansainvälistä näkyvyyttä, kehittää toimijoiden yhteistyötä ja hankkia matkailun kehittämiseen lisää resursseja. Jäseniksi halutaan kuntia, matkailun toimijoita, yrittäjäyhdistyksiä, kyläyhdistyksiä, matkailuyrityksiä ja yksityisiä henkilöitä.

Tavastia Lakeland -konseptiin voi tutustua tavastialakeland.fi -verkkosivustolla, joka esittelee alueen vetovoimatekijöitä, alueen nähtävyys- ja palvelutarjontaa sekä alueen vireitä kyliä ja taajamia.


Tavastia Lakeland ideoi ja pitää esillä nähtävyyksiä !

Tavastia Lakeland tuo verkkosivuillaan esille alueen nähtävyyksiä, näköalapaikkoja, luontokohteita, luontopolkuja, uimapaikkoja, satamia, vesistöreittejä sekä kulttuurikohteita, saunoja, tanssipaikkoja ja myös toisaalta alueen kyliä ja taajamia.

Tavoitteena on saada esille kohteita, joita ei tavallisesti juuri pidetä esillä tai joiden tietoja on vaikea löytää. Kohteet esitetään yhtenäisenä koko alueen kattavana verkkona.

Tavoitteena on myös etsiä uusia kohteita ja uusia tapoja olemassaolevien kohteiden esilletuomisessa.

Tavastia Lakeland kehittää uusia matkailukonsepteja. Näitä ovat esimerkiksi Wilderhutting, mökkiretkeily, joka tähtää alueen mökkikapasiteetin käytön kokonaisvaltaiseen tehostamiseen. Toinen konsepti on Fall in love with lakes, jonka puitteissa luodaan vesistöön liittyviä elämyspaketteja.


Jäsenet

Tavastia Lakeland ry:n jäseniä ovat:

  • Hauhon Yrittäjät
  • Kuhmalahden Yrittäjät
  • Luopioisten Yrittäjät
  • Oriveden Yrittäjät
  • Padasjoen Yrittäjät
  • Pälkäneen Yrittäjät
  • Valkeakosken Yrittäjät

Pälkäneen kunta on kannatusjäsen.