Sinkkufestarit onnellisten tähtien alla!

Pyysimme sinkkufestareiden astrologi-vierasta tutkimaan ovatko tähdet tapahtuma-viikonloppuna suosiollisia. Arto Virtanen löysikin kartalta hyvin mielenkiintoisia asetelmia:

 Festareiden teeman näkökulmasta tarkasteltuna viikonlopun astrologinen tähtikartta vaikuttaa lievästi sanoen hienolta. Ajankohdan suhteen ei kuulemma ollut valinnanvaraa ja nähtävästi tälle on selkeä tarkoitus. Venus on mukavien asioiden ja ihmisten planeetta. Mahtaisiko tuo voida paremmassa sijainnissa ollakaan…


Venus on maanläheisessä ja nautinnollisessa härässä joka on sen oma merkki! Venuksen aspektitkin ovat omaa luokkaansa.

  • Venus on kuunsolmun kanssa yhtymässä ja ylittanyt sen vasta 2 päivää aiemmin. Kuunsolmun myötä on aina tilaisuus suunnata jonkinlaista elämäntehtäväänsä kohti ja tässä hetkessä rakkauden planeetta venus on avainasemassa. Ensisijaisesti on aina kyse oman arvomaailman toteuttamisesta.
  • Venus on yhtymässä merkuriukseen josta seuraa taatusti mukavia juttuhetkiä
  • Venus on hyvässä aspektissa pluton kanssa joka huomattavasti helpottaa kohtaamaan todellisia, aitojen arvojen mukaisissa ihmisiä ilman valta-asetelmia.
  • Venus on yhtymässä uranuksen kanssa joka luo ajankohtaan luontaisen energian uuden kohtaamiseen ja kenties vapautumiseen kaavamaisuudesta. Uranus on joka tapauksessa uudistumisen asialla.
  • Venus on hyvässä asemassa neptunuksen kanssa. Mielestäni venuksen ja neptunuksen hyvät keskinäiset asetelmat ovat aivan parhaita sattumia tarjoavia ajankohtia, siinä on johdatuksellisuutta aimo annos. Se aukeaa omaa vaistoaan seuraamalla.
  • Ajankohtaan liittyy haastekulma saturnuksen kanssa ja sekin oikeastaan vain kysyy haluatko tehdä kaiken kuten aina ennenkin.

Upealta siis näyttää! Kannattaa tulla kokemaan huikeat Kohtaa Kultasi Kukkialla -festarit onnellisten tähtien alla!